вівторок, 19 грудня 2017 р.

Святий Миколай завітав у Рахівський районний центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю.


Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. 
Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Тож саме вони найбільше чекають на це свято. Адже малеча знає, що за її слухняність, старанність, працьовитість Святий принесе їм безліч подарунків. Тож Святий Миколай завітав і до діток з обмеженими можливостями.

18 грудня 2017 року було проведено групове заняття до свята Святого Миколая в приміщенні актового залу Рахівської ЗОШ І-ІІІ ступені №1. Метою заняття було розширити і узагальнити знання  дітей про свято Миколая, виховувати любов та пошану до свята; формувати навички святості, добра і правдивості.
Під час заняття дітки розказували хто такий Святий Миколай, відгадували загадки, виконували фізкультхвилинки, прикрашали чобіток та виготовляли листівку до Святого Миколая.
А на завершення заняття учні  9-В класу Рахівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 запросили дітей  у новорічну казку «Снігова королева», яку самі підготували та продемонстрували.
Наприкінці заняття дітки розказували вірші, та отримали подарунки від Святого Миколая.
На занятті були присутні 10 дітей та їхні батьки, також на святі був присутній Рахівський міський голова Медвідь В.В., який привітав всіх з цим чудовим святом.
         Фахівці Центру висловлюють велику вдячність учням  9-В класу та їхньому класному керівнику Дреботі Н.М.  Рахівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 за чудову новорічну виставу, та подарунки які уже третій рік поспіль наші дітки отримують від вас;  а також учням  7-Б класу та їхньому класному керівнику Пецюх М.М.  Рахівської ЗОШ І-ІІІ ступені №1  за солодощі, а також дирекції Рахівської ЗОШ І-ІІІ ступені №1  за надане приміщення, та Рахівському міському голові Медвідю В.В.
Дорогі діти, шановні дорослі! Прийміть щирі вітання з Днем Святого Миколая – одним з найсвітліших і найрадісніших свят. З його приходом кожна людина сподівається на своєрідне диво та здійснення заповітної мрії. На нього чекають мільйони малюків в усьому світі, адже, окрім подарунків, він приносить у кожну оселю радість, надію та любов. І ми, дорослі, маємо подбати, щоб це свято залишило приємну згадку в душах діточок,  посіяло зерно любові до ближнього та поваги до прадавніх традицій.
Бажаємо всім  миру, достатку, родинного затишку й душевного тепла. Нехай Святий Миколай освятить нас найкращими людськими чеснотами і благословить на добрі справи!
Світлана Соболєва,

вчитель-реабілітолог














Немає коментарів:

Дописати коментар