пʼятницю, 11 травня 2018 р.

Як сонечко, рідна мама.




         Одним із найдушевніших і найтепліших  свят весни є – День матері.
           Мама, матуся! Скільки тепла мають ці магічні слова, бо ними ми звертаємось до найближчої, найдорожчої, найріднішої, наймилішої для нас людини, людини з прекрасним і гордим іменем — Мати! Подарувати життя маленькій людині, вигодувати й виростити її, оберігати від негараздів, часом жертвувати собою заради щастя дітей – це і є заповітне призначення жінки.


      10 травня 2018 року в Рахівській районній бібліотеці відбулось чудове свято «Як сонечко, рідна мама », яке вже традиційно готують і проводять фахівці Центру спільно з працівниками бібліотеки та учасниками вокального ансамблю «Гармонія» РБДЮТ під керівництвом Беркели О.В., для матусь своїх вихованців. Адже  святкування  Дня матері – це чудова можливість висловити свою подяку і безмежну вдячність за все, що роблять для нас наші мами, за їх любов і розуміння.               

          Дітки привітали своїх мам  теплими словами любові у віршах, а     учасниками вокального ансамблю «Гармонія» чудовими піснями. Фахівці Центру приємно здивували матерів переглядом вітальної презентації, розважили їх веселими конкурсами, а учні 5-А класу Рахівської ЗОШ І-ІІІ  ступенів №1 підготували веселу сценку " Мама у відрядженні".
          На завершення свята діти подарували матусям виготовлені подарунки, обійми та поцілунки.
      У цей святковий день, дорогі матері, прийміть слова вдячності, любові і поваги! Нехай у Ваших очах не гаснуть усмішки! Від усієї душі бажаєм  всім жінкам-матерям здоров’я, щастя, надійної чоловічої підтримки, домашнього вогнища, родинного благополуччя, взаєморозуміння і відповідного тепла від своїх дітей!




























Немає коментарів:

Дописати коментар