пʼятницю, 16 грудня 2016 р.

Святкування Дня Святого Миколая

                 
                  Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Тож саме вони найбільше чекають на це свято. Адже малеча знає, що за її слухняність, старанність, працьовитість Святий принесе їм безліч подарунків. Тож Святий Миколай завітав і до діток з обмеженими можливостями.
                  15 грудня 2016 року було проведено групове заняття до свята Святого Миколая в приміщенні актового залу Рахівської ЗОШ І-ІІІ ступені №1.

                   Метою заняття було розширити і узагальнити знання  дітей про свято Миколая, виховувати любов та пошану до свята; формувати навички святості, добра і правдивості.
                 Під час заняття дітки розказували хто такий Святий Миколай, відгадували загадки, виконували логопедичні вправи, фізкультхвилинки, та виготовляли подарунок для Святого Миколая.
                   А на завершення заняття учні  8-В класу Рахівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 запросили дітей  у новорічну казку , яку самі підготували та продемонстрували.
                 Наприкінці заняття діти отримали подарунки від Святого Миколая.
                На занятті були присутні 12 дітей та їхні батьки.
                Фахівці Центру висловлюють велику вдячність учням  8-В класу та їхньому класному керівнику Дреботі Н.М.  Рахівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 за чудову новорічну виставу , та подарунки які уже другий рік поспіль наші дітки отримують від вас а також  учням  10-Б класу та їхньому класному керівнику Беркелі  Л.Р.  Рахівської ЗОШ І-ІІІ ступені №1  за солодощі, а також дирекції Рахівської ЗОШ  І-ІІІ ступені №1  за надане приміщення.
           Дорогі діти, шановні дорослі! Прийміть щирі вітання з Днем Святого Миколая – одним з найсвітліших і найрадісніших свят. З його приходом кожна людина сподівається на своєрідне диво та здійснення заповітної мрії. На нього чекають мільйони малюків в усьому світі, адже, окрім подарунків, він приносить у кожну оселю радість, надію та любов. І ми, дорослі, маємо подбати, щоб це свято залишило приємну згадку в душах діточок, посіяло зерно любові до ближнього та поваги до прадавніх традицій.
             Шановні рахівчани! Поділімось своєю добротою й розумінням, проявімо щедрість, жертовність та безкорисливість до своїх близьких, допоможімо їм відчути радість свята. Зробімо усе можливе, щоб цього справді казкового дня омріяні подарунки отримали не лише ваші діти, а й ті, кого обділила доля.
        Вітаємо вас, дорогі діти, зі святом! Зростайте здоровими, добрими й щасливими на радість батькам!
        Бажаємо всім  миру, достатку, родинного затишку й душевного тепла. Нехай Святий Миколай освятить нас найкращими людськими чеснотами і благословить на добрі справи!

З повагою — фахівці Центру.





























                   

Немає коментарів:

Дописати коментар