понеділок, 22 травня 2017 р.

Криниця маминого серця



             В останній місяць весни, у травні, Україна відзначає світле свято – День матері.
            Мамина любов, мамина ласка супроводжують нас усе життя – від першого кроку немовляти до самої старості. Адже мама, як дивна – предивна музика, хвиля за хвилею зливає з душі тугу і втому, надихає до творчості і любові. Вона як молитва оберігає нас, прощає гріхи, закликає до життя і спокуси. Бо все прекрасне на землі від матері.
           18 травня 2017 року в Рахівській районній бібліотеці відбулось чудове свято « Криниця маминого серця », яке вже третій рік поспіль готують і проводять фахівці Центру спільно з працівниками бібліотеки та учасниками вокального ансамблю «Гармонія» РБДЮТ під керівництвом Беркели О.В.
             Дітки привітали своїх мам з цим чудовим святом теплими словами любові у віршах. Вихованці нашого Центру, Томенюк Назарій та Дребота Петра, привітали присутніх мам піснями «Пісня про рушник» та «Пісня про маму», а учасники вокального ансамблю «Гармонія» виконали пісні: «Моя весна», «Квітень», «Пісня про маму».
              Фахівці Центру підготували для матерів вітальну презентацію, розважили їх веселими конкурсами та розвагами:
1.Гра "Впізнай свою маму із зав’язаними  очима”                                                                                                         
2.Гра «Пантоміма»
3.Гра «Будьте уважними»
4.Гра «Чи знаємо ми один одного?»
5.Гра «Хто краще знає свою маму?»
          На завершення свята дітки допомогли виготовити вітальний плакат для мам та подарували матусям виготовлені букети троянд, обійми та поцілунки.

            Вітаємо всіх матерів з їхнім Днем. Бажаєм Вам, дорогі наші мами, безмежної любові рідних і близьких. Будьте бажаними, добрими і мудрими мамами, надійною опорою своїм дітям. Нехай ваші діти цінують і  люблять вас. Будьте щасливими та здоровими дорогі матері!
            Бережімо наших матерів, любімо їх і доводьмо свою любов на ділі,  даруймо їм хвилини щастя, вітаймо їх зі святом, яке належить їм!






















Немає коментарів:

Дописати коментар