пʼятницю, 15 травня 2015 р.

Свято матері в реабілітаційному центрі

 День матері—одне з найбільш зворушливих свят, тому що всі ми з дитинства і через все життя до своїх останніх днів несемо в своїй душі єдиний і неповторний образ — образ своєї матері, яка все зрозуміє, пробачить, притисне до серця і буде самовіддано любити свою дитину незважаючи ні на що.
     Дуже цікавим було свято «День матері» 14 травня 2015 року в Рахівській районній бібліотеці, яке підготували та провели вихованці та педагоги  Рахівського районного реабілітаційного центру для інвалідів та дітей-інвалідів, працівниця Інтернет-Центру бібліотеки та учасники вокального ансамблю «Гармонія» РБДЮТ під керівництвом Беркели О.В.

      У надзвичайно теплій атмосфері вихованці нашого центру привітали своїх мам з цим чудовим святом. Діти подарували рідним слова щирої любові, висловили слова вдячності за турботу та ласку віршами, а вихованець нашого Центру Томенюк Назар привітав присутніх мам чудовою піснею,  також вручили зроблені своїми руками подарунки. На завершення свята дітки виготовили плакат «Моя матуся—моє сонечко».
    

Шановні мами, ми з великим бажанням приєднуємося до щирих привітань ваших дітей.Прийміть нашу вдячність за вашу відданість, ніжність і терпіння. Нехай любов, дарована дітям, повернеться сторицею, рясними Божими благословеннями! Бажаємо, щоб ви завжди були здорові, раділи кожному дню, і щоб ваші очі завжди блищали тільки від щастя, а не від сліз.

    Любіть своїх мам, радуйте їх частіше приємними сюрпризами і не забувайте говорити про те, як сильно ви їх любите.


Соболєва С.В., 
вчитель-реабілітолог
Рахівського РРЦІДІ

















Немає коментарів:

Дописати коментар