середу, 22 травня 2019 р.

Свято «Мама - найкраще слово в світі»
         
       У другу неділю травня світова спільнота традиційно відзначає День матері.
         День матері – величне свято, коли можна ще раз нагадати найдорожчій людині про те, що ви її любите, поважаєте і цінуєте. У цей день дітки дарують листівки і вироби зроблені своїми руками, присвячують мамам вірші, співають пісні, приймають участь у святах присвячених до Дня матері.

           Цікавим та незабутнім було  свято до Дня матері, яке  16 травня 2019 року в Рахівській районній бібліотеці підготували та провели вихованці та фахівці Рахівського районного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю, а також солістка вокальної студії «Гармонія» РБДЮТ Кудрич Віталія під керівництвом Беркели О.В.
          Несподіванкою для гостей свята стало музичне привітання у виконанні  вихованки Реаблілтаційного центру Білінкевич Юлії пісня для мами «Мамо я люблю тебе», а також зворушливо  розповіла  «Молитву за маму».
           Працівники центру також приєднуються до хороших та добрих слів наших вихованців своїм найдорожчим матусям. Щастя Вам, сили, здоров'я і завжди хорошого настрою!!!
          Свято пройшло цікаво і незвично, а найкращим подарунком для фахівців Центру стали незабутні дитячі враження, емоції та посмішки.











Немає коментарів:

Дописати коментар