пʼятницю, 10 січня 2020 р.

19 грудня - свято Святого Миколая
Через поле через гай
йде до діток Миколай.

       Ось і настав такий довгоочікуваний  день для наших малят. Свято дитинства й щедрості, свято надій та сповнення бажань дітки чекали із самого ранку.
    
       Веселим і насиченим виявилося цьогоріч свято Миколая для отримувачів послуг Рахівського районного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю, яке відбулося у актовому залі Рахівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1.Де учні 11-В (класний керівник Дребота Н.М.) вже декілька років поспіль організовують насичене та змістовне казкове дійство під назвою «Допоможи Святому Миколаю», сценарій якого вони самі написали, тим самим перенесли дітей у казковий світ де Святий Миколай та його друзі перемогли зло. А також цього року учні 11-В класу передали естафету учням 5-В (класний керівник Носа В.Ю.), які також привітали вихованців Центру віршами. 
     Після закінчення свята привітав дітей з інвалідністю, присутніх батьків, учнів школи, педагогів голова Рахівської райдержадміністрації Медвідь В.В. та вручив дітям традиційні солодкі подарунки. Долучився до привітань та вручення подарунків священник Свято-Духівської православної церкви м.Рахів о.Василій.
       Отримувачі послуг, батьки, працівники Центру висловлюють щиру вдячність всім учасникам свята за душевне тепло, турботу, милосердя, які щороку вони виявляють до вихованців Центру. Адже увага, розуміння, щира любов та підтримка вселяють впевненість у власні сили, віру у добро, дарують радість повноцінного життя.
     Нехай 2020 рік принесе нові надії, сподівання, мир, спокій, благополуччя і процвітання всім нам і нашій Україні.


Вчитель-реабілітолог
Кругляченко Л.І.









Немає коментарів:

Дописати коментар