понеділок, 21 грудня 2020 р.

        Святий Миколай завітав у Рахівський районний центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю.


 
    1
7 грудня 2020 року було проведено  заняття до свята Святого Миколая в приміщенні Рахівському  районному центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю
    Метою заняття було розширити і узагальнити знання  дітей про свято Миколая, виховувати любов та пошану до свята; формувати навички святості, добра і правдивості.

             На  заняття учні  10-Б класу Рахівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1  провели гарний виступ для дітей під організацією практичного психолога Носа В.Ю.

Наприкінці заняття дітки розказували вірші, та отримали подарунки від Святого Миколая.

На занятті були присутні 10 дітей та їхні батьки.

   Фахівці Центру висловлюють велику вдячність учням  10-Б класу та   Носі В.Ю.,  за чудову  виставу, та подарунки  які отримали від центру і Штодлер Г.О., яка  приготувала дітям мед,воскові свічечки  і сніговички .

Дорогі діти, шановні дорослі! Прийміть щирі вітання з Днем Святого Миколая – одним з найсвітліших і найрадісніших свят. З його приходом кожна людина сподівається на своє рідне диво та здійснення заповітної мрії. На нього чекають мільйони дітей в усьому світі, адже, окрім подарунків, він приносить у кожну оселю радість, надію та любов. І ми, дорослі, маємо подбати, щоб це свято залишило приємну згадку в душах діточок,  посіяло зерно любові до ближнього та поваги до прадавніх традицій.

Бажаємо всім  миру, достатку, родинного затишку й душевного тепла. Нехай Святий Миколай освятить нас найкращими людськими чеснотами і благословить на добрі справи!

Марія Власенко,

 

вчитель- реабілітолог.

Немає коментарів:

Дописати коментар