вівторок, 18 травня 2021 р.



                             Благодійність для дітей

                       Рахівського МЦКРОІ

Апітерапія - лікування хвороб із застосуванням живих бджіл і продуктів бджільництва.

 

  Наша пасіка розташована в м.Рахові,  надаються послуги сон на вуликах . Повітря вулика насичене біологічно активними речовинами прополісу, який має антимікробні властивості. Цей природний антисептик вибірково діє на мікроорганізми всередині людини: шкідливі - нейтралізує, а корисні - зберігає, а також сприяє нормалізації обміну речовин. Сон на вуликах дуже корисний.

Показання

Основні показання: знижений імунітет, порушення кровообігу, захворювання ендокринної та нервової систем, підвищений або знижений артеріальний тиск, серцево- судинні і захворювання опорно -рухового апарату , стрес і депресія.

Апітерапія, це ніщо інше, як лікувальний вібромассаж. А вплив мікровібрацій є життєвою необхідністю, додають лікарі. І хоча сон на вуликах не панацея від усіх хвороб, однак відповідний вплив на організм людини сон на вуликах таки має. Тим більше, під час апітерапії використовуються лише сильні і здорові бджолині сім`ї .Лікування бджолами корисне для людей любого віку, Під час такої процедури, відновлення організму відбувається практично за 2-4 годин. Мікрохвилі слабо відчутні. Ефект м`який. 

Користь

Лікування бджлами відновлює кровообіг і стабілізувати тиск ; сон ж у приміщенні , де активно працюють бджоли відновлює сили і імунітет. Через дрібну сіточку з бджолиного житла виходить чисте і цілюще повітря. Він відмінно підходить для інгаляції. За десять хвилин його вдихання в бронхах і легенях людини гине більшість мікробів. Біля самого вулика повітря високоіонізоване, завдяки чому, потрапляючи в організм людини, він знижує рівень вільних радикалів. А ще від бджолиної сім`ї виходить сильне біомагнітне поле, яке нормалізує всі функції організму і покращує імунітет. За якихось годину-дві на вуликах можна повністю відновити свої сили. Та й монотонне бджолине дзижчання чудово заспокоює психіку. Основними показаннями до вуликотерапії служать наступні захворювання і хворобливі стани: знижений імунітет, порушення кровообігу, захворювання ендокринної та нервової систем, підвищений або знижений артеріальний тиск, серцево- судинні і захворювання опорно -рухового апарату , стрес і депресія.

 

Сенс полягає в тому що від бджолиного рою у вулику виділяється природне тепло (приблизно 35 ° C), а гудіння бджіл і невелика вібрація вулика позитивно позначаються в цілому на організмі. Сон на вуликах добре діє на суглоби і кровоносні судини, вони самі прочищаються.

Сеанси проводяться безкоштовно.

За інформацією звертайтеся до Штодлер Г.О.,або в Рахівський МЦКРОІ.

Тел.+380636925436

      +380971636477           

Адрес проведення апітерапії

м.Рахів ,

вул.Гірська, буд 33 .   






                                      

 

Немає коментарів:

Дописати коментар