пʼятницю, 18 грудня 2015 р.

Свято Святого Миколая

     Фахівці Рахівського реабілітаційного центру для інвалідів та дітей-інвалідів спільно з працівниками Рахівської районної бібліотеки проводять раз на місяць групові заняття з дітьми-інвалідами, в приміщенні районної бібліотеки.                                                 
    17 грудня 2015 року було проведено групове заняття до свята Святого Миколая.
    Метою заняття було розширити і узагальнити знання  дітей про свято Миколая, виховувати любов та пошану до свята; виховувати в дітей почуття вдячності за це свято; формувати навички святості, добра і правдивості.

             Під час заняття дітки дізнались хто такий Святий Миколай, почули одну із легенд про нього, також протягом заняття відгадували загадки, виконували логопедичні вправи, фізкультхвилинки, вправи на розвиток мислення та уваги, розповідали вірші про Святого Миколая.
          Після ігор всі фахівці допомагали діткам виконати практичні роботи «Прикрашання рукавички», та «Чарівний мішечок».
            Наприкінці заняття діти отримали подарунки від Святого Миколая, а також до діток-інвалідів завітали з фруктами учні 7-В класу Рахівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 .
              Закінчилось заняття переглядом мультфільму про Миколая.
              На занятті були присутні 7 дітей та їхні батьки.

           Фахівці Центру висловлюють велику вдячність учням  7-В класу та їхньому класному керівнику Дреботі Н.М.  Рахівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 за подарунки; та спонсору, який побажав залишитися невідомим за солодощі, які він надав діткам-інвалідам.









Немає коментарів:

Дописати коментар