середу, 30 грудня 2015 р.

Новорічне свято



     Новорічний час -- чудова пора, коли діти загадують бажання Діду Морозу, вірять у казку та здійснення чудес. Адже кожна дитина незалежно від її здібностей  та можливостей прагне уваги, любові й тепла, бажає проявити свої творчі вміння та досягнення. І саме з цією важливою метою 29 грудня 2015 року у Рахівському районному будинку культури вперше  відбулось "Новорічне свято" за участю дітей з особливими потребами, які є вихованцями Рахівського районного реабілітаційного центру для інвалідів та дітей-інвалідів. У заході взяли участь 38 дітей-інвалідів, та їхні батьки.

     До діток на свято завітали Дід Мороз та Снігуронька з подарунками. Новорічне дійство супроводжувалось танцями, віршами, загадками.
     Проведене  "Новорічне свято" стало гарним подарунком для дітей з особливими потребами Рахівщини .Тому ми дуже  вдячні працівникам Рахівського РБК за організацію та проведення цього чудового свята.
       Щиро дякуємо міському голові Медвідь В.В., та людині, яка вирішила залишитись невідомою за новорічні подарунки для 50 дітей-інвалідів .























Немає коментарів:

Дописати коментар