четвер, 7 квітня 2016 р.

Районний реабілітаційний центр розбудовується.



Поліпшення умов роботи фахівців та підвищення якості реабілітаційних послуг - один з пріоритетних напрямів роботи керівництва реабілітаційного центру.
 З 28 березня 2016 року введено в експлуатацію нове приміщення реабілітаційного центру – кабінет фізичної реабілітації. Нове приміщення і сучасне обладнання дали можливість значно покращити умови для надання реабілітаційних послуг інвалідам та дітям-інвалідам спеціалістами центру.
Кабінет укомплектований масажним столом та масажним кріслом. Зручності в роботі масажиста додає ручний мультимасажер. Для фізичної реабілітації інвалідів застосовуються тренажери двох видів - веслувальний тренажер «Майстер сили» та  багатофункціональний велотренажер. Унікальними в своєму роді є імпульсний інфрачервоний масажер ніг та набір для  баночної терапії.

Деяке обладнання є таким, що ще не використовувалося фахівцями на практиці проте, для його освоєння, не потрібно багато додаткового часу, зате застосування його в роботі дасть позитивний ефект для пацієнтів.

                                    




           Ігор Німчук,
фахівець з фізичної реабілітації





Немає коментарів:

Дописати коментар