вівторок, 8 березня 2016 р.

Свято 8 Березня


      Фахівці Рахівського реабілітаційного центру для інвалідів та дітей-інвалідів спільно з працівниками Рахівської районної бібліотеки проводять раз на місяць групові заняття з дітьми-інвалідами, в приміщенні районної бібліотеки.                                                 
    3 березня 2016 року було проведено групове заняття до свята 8 Березня.
  Метою заняття було прищеплювати любов і повагу до жінки – матері, бабусі, сестрички, подруги. Виховувати у дітей шанобливе ставлення до матері; чуйне, доброзичливе ставлення хлопчиків до дівчаток; естетичний смак; навички морально-естетичної поведінки. Сприяти розвитку творчих здібностей дітей.
     
        Під час заняття дітки дізнались про Міжнародне жіноче свято; виконували   фізкультхвилинки, вправи на розвиток мислення та уваги. 
          Після ігор всі фахівці допомагали діткам виготовити  подарунки для своїх мам.
            Наприкінці заняття фахівці Центру привітали матерів, та всіх присутніх з святом, діти привітали своїх мам віршами та подарунками, а вихованці вокальної студії "Гармонія" РБДЮТ Ігнатко Ванесса та наймолодша вокалістка  Назарик Анастасія привітали всіх присутніх чудовими піснями.
                        Фахівці Центру висловлюють велику вдячність вихованцям вокального ансамблю «Гармонія» РБДЮТ   та їхньому  керівнику Беркелі О.В. за музичне привітання.
            З нагоди цього чудового свята ми хочемо привітати всіх жінок з 8 Березням! 
    Любі жінки! Вітаємо вас зі святом. Зичимо здоров’я дзвінкої криниці, хліба запашного з пшениці, рум’янців від калини, щоб ви були щасливі кожної днини.
     Ми дякуємо вам за вашу доброту, за щирість і ласку, за вашу любов.

           Зі святом Вас!









                              

Немає коментарів:

Дописати коментар