понеділок, 4 лютого 2019 р.

Діти  з особливими потребами.
зустріли Новий рік

Новорічна казка – довгоочікуване свято для всієї малечі, коли діти з нетерпінням чекають приходу Діда Мороза та красуні Снігурочки.
У четвер 27 грудня 2018 року новорічними прикрасами та чарівною ялинкою зустрічав районний будинок культури дітей з особливими потребами – підопічних Рахівського районнного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю.
         Свято для дітей організували та провели Рахівський районний будинок дитячої та юнацької творчості за участі районного будику культури.
         Піснями, танцями, іграми цілий ранок розважали дітей вихованці РБЮТ, даруючи дітям з інвалідністю святковий настрій та позитивні емоції.
На свято завітали Дід Мороз та Снігуронька з новорічними подарунками. Діти з великим запалом та задоволенням брали участь у новорічному дійстві, яке супроводжувалося піснями, віршами, загадками та хороводами.
Надзвичайно радісним і яскравим для дітей став виступ щедрівників с.Костилівка.
Проведене  "Новорічне свято" стало гарним подарунком для дітей з особливими потребами Рахова та навколишніх сіл. Тому ми щиро вдячні працівникам РБЮТ за організацію та проведення цього чудового свята.
Окремо щира подяка голові міста Рахів Медвідю В.В. за новорічні подарунки для 60 дітей-інвалідів та Директору ДП «Рахівське ЛДГ» Приступі В.М. зв новорічну ялинку.
   Леся Кругляченко,
 вчитель-реабілітолог 
                                                                                      райнонного реабілітаційного центру














Немає коментарів:

Дописати коментар