понеділок, 4 лютого 2019 р.



18 грудня - напереддень святого Миколая


На свято Миколая Чудотворця всі діти з нетерпінням ждуть подарунків. Для цього пишуть листи, моляться і просять у святого виконання їх дитячих бажань. Особливі діти вимагають від суспільства і особливої уваги. Побажання підопічних Рахівського районного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю, в певній мірі, допомогли реалізувати учні 10 В класу Рахівської ЗОШ I-III ст.. (класний керівник Дребота Н.М.). Вони вже декілька років підряд готують для них концертно-розважальні програми.
Цьогоріч підготовлене ними театралізоване дійство «Різдв’яна історія» сценарій якого вони, до речі самі написали, перенесли дітей у зимову казку, у казковий світ мрій, де казкові персонажі показали надзвичайно цікаві історії, де добро перемагає зло.
Учні школи вручили дітям з інвалідністю солодкі подарунки, а натомість від дітей з особливими потребами отримали власноруч виготовленого «Сніговичка з долоньками побажань».
Під час свята привітав дітей з інвалідністю, присутніх батьків, учнів школи, педагогів Рахівський міський голова Медвідь В.В. та вручив дітям традиційні солодкі подарунків від народного депутата В.В,Петьовки. Долучився до привітань та вручення подарунків священник Свято-Духівської православної церкви м.Рахів о.Василій.
Сюрпризом для дітей з особливими потребами стали привітання учнів 8 Б класу (класний керівник Пецюх М.М.) які разом з подарунками вручили їм власноруч виготовлений плакат «Від серця до серця».
В свою чергу вихованці Центру вручили учням сувенірні ангелики.


                                                                       Михайло Будніков,
                                                                               директор реабілітаційного центру













Немає коментарів:

Дописати коментар